Noticies

Tornar al llistat de notícies

30/10/2014

Inauguració residencia Les Masies de Mollet

INVERFIATC INAUGURA ‘LES MASIES DE MOLLET’ UN CENTRE RESIDENCIAL PER A PERSONES MAJORS A MOLLET DEL VALLÈS.

El centre, inaugurat per la Consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, suposarà 75 llocs de treball i l'ampliació de l'oferta per a les persones majors en 188 places.

Inverfiatc, societat filial de FIATC Assegurnaces que té com a activitat principal la prestació de serveis per a persones de la tercera edat, ha inaugurat aquest dimecres 22 d'octubre Les Masies de Mollet,: una nova residència per a les persones majors i centre de dia amb serveis exclusius.
L'acte ha comptat amb la presència de la Consellera de Benestar Social i Família , Neus Munté, l'Alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs així com el president de Inverfiatc , Joan Castells.

El complex situat a Mollet del Vallès compta amb una residència de 148 places i 40 de centre de dia, adaptada per a persones de gran dependència.

La residència compta amb un disseny adaptat i dotat de l'última tecnologia, que s'estructura en diverses unitats de convivència, totes les habitacions són exteriors i disposen de televisió, bany, atenció 24 hores i dispositius d'urgències. El centre disposa de zones comunes amb connexió a Internet i d'espais per atendre a persones autònomes o en situació de dependents, així com unitat de demències o Alzheimer.

Amb aquest centre, Inverfiatc disposarà d'una oferta total de 450 places residencials i 64 en apartaments tutelats