Avís legal

1.- AVIS LEGAL I ACCEPTACIÓ
Aquesta web és propietat d’Inverfiatc S.A. CIF A58246810 amb domicili social a Barcelona, c/ Caravel.la “La Niña” 12, 08017, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Tom 21.339, Foli 194, Full B20565, Inscripció 6ª.
L´accés a la web li dona a vostè la condició d´usuari i conseqüentment expressa la seva plena acceptació i sense reserves a aquest avís legal que deurà llegir atentament.

2.- EL SERVEI

Aquesta web compren com a principal prestació, la informació general, de govern corporatiu i econòmica-financiera de Inverfiatc, S.A. de conformitat amb la legislació vigent.
Inverfiatc S.A. es reserva tots els drets per actualitzar els continguts sempre que convingui estant sempre eximida de qualsevol tipus de responsabilitat derivada, reservant-se de la mateixa manera, tots els drets de cancel•lar, eliminar o impedir l´accés als documents, ja sigui temporal o definitivament.

3.- CONDICIONS D´ACCÉS I UTILITZACIÓ DEL SERVEI

La consulta a la pàgina web no exigeix la prèvia subscripció o registre del usuari. L´usuari s´obliga a usar els continguts de forma diligent, correcta i lícita, i en particular, es compromet a abstenir-se d´utilitzar els continguts de forma, amb fins i efectes contraris a la Llei, la moral, les bones costums generalment acceptades o a l´ordre públic.

4.- PROPIETAT INTELECTUAL E INDUSTRIAL

La informació continguda en aquesta web (textos, creacions tècniques, gràfics, logotips, marques, noms comercials, denominacions socials, imatges, compilació i software) es propietat de Inverfiatc, S.A. y està protegida per la legislació vigent en matèria de la propietat intel•lectual e industrial.
Queda prohibida la reproducció, distribució, comercialització, copia, transformació, comunicació pública o qualsevol altre actuació vulneradora dels drets de propietat intel•lectual e industrial sobre la totalitat dels continguts de la present web site.

5.- LIMITACIÓ DE LA RESPONSABILITAT

Inverfiatc, S.A. queda eximida de qualsevol responsabilitat derivada del mal ús que els usuaris facin del contingut d´aquesta web.
Igualment, Inverfiatc S.A. tampoc es responsabilitza pels continguts aliens a aquesta web, en especial, no es responsabilitza per la informació continguda en les webs de tercers als que es pugui accedir a través dels enllaços o links o en el seu cas, mitjançant buscadors de la pàgina web de Inverfiatc, S.A.
De la mateixa manera, Inverfiatc, S.A. no es fa responsable ni garantitza que l´accés a aquesta web sigui interromput, ni dels danys soferts per l´usuari que es puguin produir com a conseqüència de l´ús d´ordinadors en mal estat o amb problemes informàtics, infectats amb virus, per l´ús de navegadors no actualitzats o amb components en mal estat.
A més, Inverfiatc, S.A. no serà responsable dels possibles danys i perjudicis que es puguin derivar d´interferéncies, omissions, interrupcions, virus informàtics, averies telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d´aquest sistema electrònic causats per deficiències o sobrecarregues en el Centre de Processos, en el sistema d´Internet o en altres sistemes electrònics, així com els danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il•legítimes fora del control de Inverfiatc, S.A.

6.- LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ COMPETENT

Les relacions entre Inverfiatc, S.A. i l´usuari d´aquesta web es limiten per la Legislació Espanyola i amb sometiment exprés a la jurisdicció dels Tribunals de Barcelona.

Enllaços i documents relacionats