Residències per a la tercera edat

Residència Les Masies de Mollet

Tenint cura de les persones com a casa seva

Situada a Mollet del Vallès, en un barri modern de la població i òptimament comunicada.

Amb 72 habitacions exteriors, equipades amb bany, telèfon, TV, garanteixen el màxim confort.
El centre compta amb amplis espais d'ús comú, zona de lectura i internet, sala de rehabilitació i àmplies terrasses. Modernes instal · lacions de cuina i ampli equip de professionals experts per que la gent gran se senti com a casa seva.

Més informació al web de Masies de Mollet

Residència Cugat Natura

Instal·lacions de primer nivell amb totes les comoditats

Cugat Natura és una residència construïda en un edifici d'última generació, envoltat de natura, ben comunicat i proper al centre de Sant Cugat.

La residència aporta un veritable confort de llar a les persones que hi viuen amb 86 habitacions que poden ser d'ús individual o doble i 25 places de centre de dia.

Totes les habitacions son exteriors i es troben en un entorn agradable, molt a prop del camp de golf. Amb televisió, telèfon, servei d'atenció 24h i dispositius d'urgències.

El centre està equipat per oferir allotjament a persones en situació de gran dependència.

Amb 10.000 m² d'espais comuns, el centre ofereix una vida quotidiana agradable i respon a les necessitats d'oci més diverses.

Més informació al web de Cugat Natura

Residència Blau Almeda

Un entorn relaxat i instal·lacions per garantir un confort total.

Situada a Cornellà de Llobregat, molt a prop de Barcelona, la residència té una ubicació ben comunicada.

Amb 71 habitacions exteriors, que poden ser d'ús doble o individual, equipades amb internet, telèfon i televisió, el centre ofereix el màxim confort.

Els professionals de Blau Almeda, experts en la cura de persones grans són una garantia de tracte proper i personalitzat.

El centre compta amb espais d'ús comú per a activitats d'oci, com la cafeteria, sala de lectura i audiovisual, gimnàs i un gran jardí amb terrassa. A més, s'organitzen activitats culturals i d'animació per potenciar les relacions socials entre els residents.

Més informació al web de Blau Almeda